Mascarponemousse met aardbeien en frambozen | Carrefour

Je tijdstip

Mascarponemousse met aardbeien en frambozen

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hou enkele frambozen apart. Snij de aardbeien in kwartjes en verwarm ze op een zacht vuur, samen met de rest van de frambozen, de helft van de suiker en wat water. Laat 5 min sudderen. Zet het vuur uit en laat afkoelen.

  2. Rasp de zeste van de limoen en pers het sap. Mix de rest van de suiker met de mascarpone tot een romig mengsel. Klop de room stevig op en meng met 1 tl zeste, 1 el limoensap en de mascarpone.

  3. Vul de glazen met een laagje mascarpone. Bedek met de vruchtencompote en eindig met wat mascarpone. Werk af met gehakte pistaches en de frambozen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 213 kcal
Vetten 17 g
koolhydraten 11 g
waarvan suikers 11 g
vezels 2,2 g
Eiwitten 2,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Frambozen 75 g
  • Aardbeien 100 g
  • Kristalsuiker 25 g
  • Limoen 0.50
  • Mascarpone 100 g
  • Verse room 62.5 ml
  • Pistaches 15 g
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Frambozen 75 g
  • Aardbeien 100 g
  • Kristalsuiker 25 g
  • Limoen 0.50
  • Mascarpone 100 g
  • Verse room 62.5 ml
  • Pistaches 15 g