Niet toegevoegd

Noedels met kip, snijbonen en zoetzure saus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Was de courgettes en snij ze met de mandoline in lange pastalinten. Blancheer ze kort in kokend water.
Voor de pesto: spoel de waterkers goed, pluk de blaadjes van de takjes en verwijder eventuele dorre blaadjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan met antiaanbaklaag. Pel de knoflook. Mix in de blender de waterkers, de pijnboompitten en de knoflook fijn. Voeg de Parmezaan toe en giet er terwijl je blijft mixen geleidelijk de olijfolie bij, tot de pesto vrij dik wordt. Kruid met zout en peper en voeg naar smaak citroensap toe.
Nappeer de courgettespaghetti met de pesto en verkruimel er de geitenkaas over. Werk af met extra waterkers en Parmezaan en dien op.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 176 kcal |
Vetten | 16 g |
koolhydraten | 2,2 g |
waarvan suikers | 1,6 g |
vezels | 0,9 g |
Eiwitten | 4,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.