Courgettespaghetti, waterkerspesto en verse geitenkaas | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Courgettespaghetti, waterkerspesto en verse geitenkaas

Courgettespaghetti, waterkerspesto en verse geitenkaas

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Was de courgettes en snij ze met de mandoline in lange pastalinten. Blancheer ze kort in kokend water.

  2. Voor de pesto: spoel de waterkers goed, pluk de blaadjes van de takjes en verwijder eventuele dorre blaadjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan met antiaanbaklaag. Pel de knoflook. Mix in de blender de waterkers, de pijnboompitten en de knoflook fijn. Voeg de Parmezaan toe en giet er terwijl je blijft mixen geleidelijk de olijfolie bij, tot de pesto vrij dik wordt. Kruid met zout en peper en voeg naar smaak citroensap toe.

  3. Nappeer de courgettespaghetti met de pesto en verkruimel er de geitenkaas over. Werk af met extra waterkers en Parmezaan en dien op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 176 kcal
Vetten 16 g
koolhydraten 2,2 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 0,9 g
Eiwitten 4,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Courgettes 2
  • Waterkers 0.50 bosje
  • Pijnboompitten 30 g
  • Tenen knoflook 1
  • Geraspte Parmezaanse kaas 10 g
  • Olijfolie 75 ml
  • Citroen 0.50
  • Geitenkaas 200 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Courgettes 2
  • Waterkers 0.50 bosje
  • Pijnboompitten 30 g
  • Tenen knoflook 1
  • Geraspte Parmezaanse kaas 10 g
  • Olijfolie 75 ml
  • Citroen 0.50
  • Geitenkaas 200 g
  • Zout
  • Peper