Pel en snipper de knoflook en de ui en fruit ze met de spekblokjes in een hoge braadpan.
Hak de oesterzwammen grof en leg ze in de pan. Laat een paar minuten bakken en schep er dan de gnocchi en de pijnboompitten onder. Voeg na een paar minuten de spinazie toe. Schep om en laat weer kort sudderen.
AstucePas besoin de les cuire à l’avance, ils sont très vite prêts.
Voeg de sojasaus, de geitenkaas en een glas water toe. Laat alles al roerend nog een paar minuten sudderen. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en strooi over de gnocchi. Serveer meteen.
TipSpinazie, sla... Ingrediënten die het meest vatbaar zijn voor vitamineverlies voeg je pas op het einde toe.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
145 kcal
Vetten
5.5 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
0.9 g
vezels
1.3 g
Eiwitten
5.7 g
salt
1.27 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.