Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook en de ui en fruit ze met de spekblokjes in een hoge braadpan.

  2. Hak de oesterzwammen grof en leg ze in de pan. Laat een paar minuten bakken en schep er dan de gnocchi en de pijnboompitten onder. Voeg na een paar minuten de spinazie toe. Schep om en laat weer kort sudderen.

    Astuce Pas besoin de les cuire à l’avance, ils sont très vite prêts.
  3. Voeg de sojasaus, de geitenkaas en een glas water toe. Laat alles al roerend nog een paar minuten sudderen. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en strooi over de gnocchi. Serveer meteen.

    Tip Spinazie, sla... Ingrediënten die het meest vatbaar zijn voor vitamineverlies voeg je pas op het einde toe.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 145 kcal
Vetten 5.5 g
koolhydraten 17 g
waarvan suikers 0.9 g
vezels 1.3 g
Eiwitten 5.7 g
salt 1.27 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 0.50
  • Ui 0.50
  • Spekblokjes 50 g
  • Oesterzwammen 100 g
  • Gnocchi om te bakken 300 g
  • pijnboompitten 2 el
  • Spinazie 50 g
  • Sojasaus 1 el
  • Smeerbare geitenkaas 75 g
  • Peterselie 0.50 handvol
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 0.50
  • Ui 0.50
  • Spekblokjes 50 g
  • Oesterzwammen 100 g
  • Gnocchi om te bakken 300 g
  • pijnboompitten 2 el
  • Spinazie 50 g
  • Sojasaus 1 el
  • Smeerbare geitenkaas 75 g
  • Peterselie 0.50 handvol
  • Peper
  • Zout