Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij hem in kleine blokjes. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min de broccoli toe (roosjes en blokjes).
Hak de noten grof en rooster ze goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat de ansjovis uitlekken en snij de filets in stukjes. Pel en pers de knoflook. Snij de olijven in stukjes. Verhit de olijfolie op een laag vuur in een kookpan en leg er de ansjovis en de knoflook in. Strooi er de chili bij. Plet de ansjovis met een houten lepel tot pulp en laat al roerend ongeveer 2 min bakken, tot de ansjovis volledig oplost.
Voeg de kappertjes, de olijven en 50 ml kookvocht van de pasta toe. Laat de saus een paar minuten warmen en roer af en toe. Giet de pasta en de broccoli af en schep ze samen met de walnoten door de saus. Breng indien nodig op smaak met zout en peper, bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 139 kcal |
Vetten | 4.3 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 7.5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.