Pasta met pesto van zongedroogde tomaten, erwtjes, rucola en scampi | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pasta met pesto van zongedroogde tomaten, erwtjes, rucola en scampi

Pasta met pesto van zongedroogde tomaten, erwtjes, rucola en scampi

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix alle ingrediënten voor de pesto. Kruid bij met peper en zout indien nodig.

  2. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg tijdens de laatste minuut van de kooktijd de diepvrieserwten toe. Kruid de scampi’s met peper en zout. Bak ze 2 tot 3 min langs beide kanten, in wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.

  3. Giet de pasta af en hou een tas kookvocht apart. Meng 2 tot 3 el kookvocht door de pesto om die wat vloeibaarder te maken, en meng de pesto dan door de pasta. Serveer de pasta met de scampi's en de rucola.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 135 kcal
Vetten 2,9 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 1,7 g
vezels 1,5 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Scampi's 10
  • Penne 250 g
  • Diepvrieserwten 200 g
  • Rucola 60 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de pesto

  • Zongedroogde tomaten 50 g
  • Geroosterde pijnboompitten 25 g
  • Parmezaanse kaas 25 g
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Teentje knoflook 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Scampi's 10
  • Penne 250 g
  • Diepvrieserwten 200 g
  • Rucola 60 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de pesto

  • Zongedroogde tomaten 50 g
  • Geroosterde pijnboompitten 25 g
  • Parmezaanse kaas 25 g
  • Balsamicoazijn 0.50 el
  • Teentje knoflook 0.50