Penne met romige kerriesaus, kip en appelen | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Penne met romige kerriesaus, kip en appelen

Penne met romige kerriesaus, kip en appelen

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de kip in blokjes en bak ze in een pan met een beetje olijfolie, 1 el kerriepoeder, zout en peper. Meng goed en voeg dan de room en de rest van het kerriepoeder toe. Laat sudderen.

  2. Snij de appelen in dunne schijfjes en hak de bladpeterselie fijn. Giet de penne af maar vang een beetje van het kookwater op.

  3. Schik de kip met kerriesaus en de penne op de borden. Giet er het opgevangen kookwater bij en meng voorzichtig. Bestrooi met de peterselie, decoreer met de schijfjes appel en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 139 kcal
Vetten 4,0 g
koolhydraten 17 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 1,1 g
Eiwitten 8,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Penne 250 g
  • Kipfilets 2
  • Room 100 ml
  • Appelen 1
  • Potje bladpaterselie 0.5
  • Kerriepoeder 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Penne 250 g
  • Kipfilets 2
  • Room 100 ml
  • Appelen 1
  • Potje bladpaterselie 0.5
  • Kerriepoeder 1 el
  • Zout
  • Peper