Ravioli met kaas, spinazie, gekaramelliseerde sjalot en pijnboompitten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ravioli met kaas, spinazie, gekaramelliseerde sjalot en pijnboompitten

Ravioli met kaas, spinazie, gekaramelliseerde sjalot en pijnboompitten

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit een scheutje olijfolie en bak de pijnboompitten 2 min. Haal ze uit de pan, voeg nog wat olijfolie toe en fruit de uien 4 à 5 min. Doe er de suiker en salie bij en laat nog 1 à 2 min bakken. Doe er de pijnboompitten weer bij en voeg ook de Parmezaan toe.
  2. Stoof de spinazie en de look en kruid met zout en peper.
  3. Stoof de spinazie en de look en kruid met zout en peper. Kook de ravioli volgens de aanwij zingen op de verpakking. Laat goed uitlekken, verdeel over de borden en schep er de spinazie en de gekaramelliseerde uien met pijnboompitten over. Bestrooi met Parmezaan.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pijnboompitten 40 g
  • Olijfolie
  • Rode ui(en), in dunne ringen 1
  • Suiker 1 el
  • Salie, fijngesnipperd 1
  • Parmezaan, geraspt + extra 75 g
  • Spinazie 100 g
  • Teentje knoflook geperst 0.50
  • Ravioli met kaas 250 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pijnboompitten 40 g
  • Olijfolie
  • Rode ui(en), in dunne ringen 1
  • Suiker 1 el
  • Salie, fijngesnipperd 1
  • Parmezaan, geraspt + extra 75 g
  • Spinazie 100 g
  • Teentje knoflook geperst 0.50
  • Ravioli met kaas 250 g
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 755 kcal
  • 40,1 g vetten
  • 59,9 g koolhydraten
  • 7,3 g suikers
  • 5 g vezels
  • 36,2 g eiwitten