Kook de rigatoni beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook.
Haal het vlees uit de worstjes en rol er balletjes van. Leg ze mee in de kookpan, schep er de spinazie onder en laat warmen. Voeg daarna de uitgelekte gekookte pasta toe.
Hak de peterselie fijn. Rooster de pijnboompitten in een braadpan zonder vetstof. Giet de room bij de pasta en voeg de Parmezaanse kaas en de peterselie toe. Meng en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer.
TipVeggieversie: vervang de balletjes door kleine blokjes geroosterde butternut (uit de oven) of blokjes PER PORTIE gemarineerde tofoe.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
193 kcal
Vetten
11 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.4 g
vezels
1 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.47 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.