Rigatoni met worstjesvlees, spinazie en Parmezaanroomsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rigatoni met worstjesvlees, spinazie en Parmezaanroomsaus

Rigatoni met worstjesvlees, spinazie en Parmezaanroomsaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rigatoni beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook.

  2. Haal het vlees uit de worstjes en rol er balletjes van. Leg ze mee in de kookpan, schep er de spinazie onder en laat warmen. Voeg daarna de uitgelekte gekookte pasta toe.

  3. Hak de peterselie fijn. Rooster de pijnboompitten in een braadpan zonder vetstof. Giet de room bij de pasta en voeg de Parmezaanse kaas en de peterselie toe. Meng en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer.

    Tip Veggieversie: vervang de balletjes door kleine blokjes geroosterde butternut (uit de oven) of blokjes PER PORTIE gemarineerde tofoe.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 193 kcal
Vetten 11 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 1.4 g
vezels 1 g
Eiwitten 6.6 g
salt 0.47 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rigatoni 200 g
  • Ui 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Chipolata 200 g
  • Spinazie 100 g
  • Peterselie 0.50 handvol
  • Pijnboompitten 35 g
  • Room 125 ml
  • Geraspte Parmezaan 35 g
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rigatoni 200 g
  • Ui 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Chipolata 200 g
  • Spinazie 100 g
  • Peterselie 0.50 handvol
  • Pijnboompitten 35 g
  • Room 125 ml
  • Geraspte Parmezaan 35 g
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper