Risotto met kaas en champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Risotto met kaas en champignons

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de champignons fijn en bak ze goudbruin in de olijfolie, op een matig vuur. Kruid met peper en zout en hou apart.

  2. Bak de rijst en de ui in 10 g boter, gedurende ongeveer 5 min. Deglaceer met de witte wijn.

  3. Verwarm de kippenbouillon en giet beetje bij beetje bij de bereiding. Meng voortdurend met een houten lepel.

  4. Zodra de rijst gaar is, voeg je de champignons, de geraspte grana padano en 10 g boter toe. Laat 20 min sudderen en roer regelmatig om. Serveer warm. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Champignons 150 g
  • Olijfolie selectie Carrefour 0.50 el
  • Zout en peper van de molen
  • Ronde rijst 150 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Gezouten boter 40 g
  • Witte wijn 5 cl.
  • Kippenbouillon 0.50 l
  • Grana padano, vers geraspt 35 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Champignons 150 g
  • Olijfolie selectie Carrefour 0.50 el
  • Zout en peper van de molen
  • Ronde rijst 150 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Gezouten boter 40 g
  • Witte wijn 5 cl.
  • Kippenbouillon 0.50 l
  • Grana padano, vers geraspt 35 g