Risotto van schelpjespasta, paprika’s en ham | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook en de ui. Was de paprika’s en snij ze in stukjes. Fruit de knoflook, de ui, de paprika’s, de hamblokjes en de pasta in een kookpan in de olijfolie.

  2. Zet de pasta net onder water en voeg het bouillonblokje en de tomatenpuree toe.

  3. Laat sudderen tot de pasta gaar is en voeg indien nodig nog wat water toe. Roer er de kaas onder, kruid met peper en zout en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 110 kcal
Vetten 4.7 g
Fats acid satured 1.6 g
koolhydraten 9.3 g
waarvan suikers 3.6 g
vezels 1.7 g
Eiwitten 6.9 g
salt 0.66 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 2
  • Uien 2
  • Zoete puntpaprika’s 4
  • Hamblokjes 200 g
  • Schelpjespasta 140
  • Groentebouillonblokje 1
  • Geconcentreerde tomatenpuree 2 el
  • Geraspte Parmezaan 8 el
  • Olijfolie 4 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Teentje knoflook 2
  • Uien 2
  • Zoete puntpaprika’s 4
  • Hamblokjes 200 g
  • Schelpjespasta 140
  • Groentebouillonblokje 1
  • Geconcentreerde tomatenpuree 2 el
  • Geraspte Parmezaan 8 el
  • Olijfolie 4 el
  • Zout
  • Peper