Spaghetti alla carbonara met pancetta en pecorino | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spaghetti alla carbonara met pancetta en pecorino

Spaghetti alla carbonara met pancetta en pecorino

Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de pancetta in stukjes en bak ze aan in een pan met wat olijfolie. Haal van het vuur en hou apart. Klop de eieren los in een kom. Kruid met wat peper. Voeg de pecorino toe en blijf kloppen tot je een dik beslag krijgt.
  2. Kook de pasta al dente in gezouten water. Giet de pasta af, maar hou 3 eetlepels kookvocht bij. Stort de pasta in de pan met de spekjes. Voeg de 3 eetlepels kookvocht toe. Laat zachtjes warm worden en voeg dan het eimengsel toe. Meng alles goed door elkaar, zodat alle pasta een eilaagje krijgt.
  3. Verdeel de pasta over de borden, kruid met flink wat peper en werk af met wat geraspte pecorino.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pancetta, in sneetjes 75 g
  • Ei(eren) 2
  • Olijfolie 0.50 el
  • Pecorino, geraspt + voor de afwerking 100 g
  • Linguine of spaghetti (n°5) 200 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pancetta, in sneetjes 75 g
  • Ei(eren) 2
  • Olijfolie 0.50 el
  • Pecorino, geraspt + voor de afwerking 100 g
  • Linguine of spaghetti (n°5) 200 g
  • Zout, peper