Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water. Pel de knoflook. Leg 40 g rucola, de knoflook, de pijnboompitten en de kaas in de blender. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en mix tot een gladde saus. Kruid ze met peper en zout.
Kruid de steaks aan beide kanten met peper en zout en bak ze in 3 à 4 min bruin. Snij de kerstomaten in tweeën en snipper de sjalot. Meng de tomaten met de sjalot, de balsamicoazijn en een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.
Meng de helft van de pesto onder de pasta en schep in een serveerschaal. Snij het vlees in dunne sneetjes en schik ze naast de pasta. Garneer met de tomatensalade en de rest van de rucola en serveer met de rest van de pesto er apart bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
132 kcal
Vetten
3,5 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1,5 g
vezels
1,0 g
Eiwitten
9,8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.