Stoofpotje van scampi's, romige tomatensaus en basilicum | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Stoofpotje van scampi's, romige tomatensaus en basilicum

Stoofpotje van scampi's, romige tomatensaus en basilicum

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Fruit de ui en de look glazig in een stoofpan in wat olijfolie. Voeg de paprika toe en bak kort aan.
  2. Voeg de scampi's toe en bak op een zacht vuur. Bestrooi de  scampi's met paprika, currypoeder en gehakte peterselie en meng. Deglaceer de pan met de cognac. Je kunt de scampi's ook flamberen: haal de stoofpan dan van het vuur en schakel de dampkap uit. Giet de bokaal Basilico-saus in de stoofpan, giet de room erbij en laat indikken tot de gewenste consistentie. Kruid met peper en zout naar smaak. Hou apart.
  3. Kook de tagliatelle al dente in een ruime hoeveelheid gezouten water, laat uitlekken, meng door de saus en versier met verse basilicum

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui, fijngehakt 0.50
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Rode paprika, in reepjes 0.25
  • Olijfolie
  • Scampi's gepeld 12
  • Paprika (pikant) 0.25 el
  • Currypoeder 0.25 el
  • Gehakte peterselie 0.50 el
  • Scheutje cognac 1
  • Bokaal pastasaus Basilico Carrefour 0.50
  • Room 100 ml
  • Tagliatelle
  • Enkele blaadjes basilicum
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui, fijngehakt 0.50
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Rode paprika, in reepjes 0.25
  • Olijfolie
  • Scampi's gepeld 12
  • Paprika (pikant) 0.25 el
  • Currypoeder 0.25 el
  • Gehakte peterselie 0.50 el
  • Scheutje cognac 1
  • Bokaal pastasaus Basilico Carrefour 0.50
  • Room 100 ml
  • Tagliatelle
  • Enkele blaadjes basilicum
  • Peper, zout