Tagliatelle, sauce tomate, boulettes et maïs | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle, sauce tomate, boulettes et maïs

Tagliatelle, sauce tomate, boulettes et maïs

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snipper de ui en de knoflook en fruit ze glazig in de olijfolie. Voeg de passata toe en kruid met zout en peper. Laat 10 min sudderen en mix dan tot een gladde saus.
  2. Bak intussen de gehaktballetjes goudbruin in olijfolie. Snij de maïskolven in grote stukken en leg ze in de saus. Leg er ook de balletjes bij, meng en laat nog 20 min sudderen.
  3. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en verdeel ze over de borden. Schep er de saus met balletjes over en bestrooi met basilicum.

rol balletjes van een mengsel van 400 g uitgelekte kikkererwten, 2 el paneermeel, sap van een halve citroen, bladpeterselie, 1 ei, zout en peper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Passata 350 ml
  • Kant-en-klare gehaktballetjes 250 g
  • Maïskolven, gekookt 1
  • Tagliatelle 250 g
  • Vers basilicum
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ui 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Passata 350 ml
  • Kant-en-klare gehaktballetjes 250 g
  • Maïskolven, gekookt 1
  • Tagliatelle 250 g
  • Vers basilicum
  • Zout, peper