Tagliatelle met bospaddenstoelen | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de sjalotten en de knoflook kort. Snij de oesterzwammen in grove stukken en bak ze in een tweede pan samen met de bospaddenstoelen.

  2. Voeg de sojsaus toe, laat ze even warmen, giet er dan de room bij en voeg het bouillonblokje toe. Laat koken tot een romige saus. Kook intussen de tagliatelle beetgaar in een ruime pan gezouten water.

  3. Giet de pasta af en meng met de paddenstoelensaus. Werk af met wat bladpeterselie en zwarte peper en serveer met de Parmezaan.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 143 kcal
Vetten 6.1 g
Fats acid satured 3.3 g
koolhydraten 19 g
waarvan suikers 1.4 g
vezels 0.6 g
Eiwitten 2.3 g
salt 0.75 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Sjalotten 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Oesterzwammen 75 g
  • Gemengde bospaddenstoelen 100 g
  • Sojasaus 2 el
  • Room 200 ml
  • Groentebouillonblokje 0.25
  • Tagliatelle 200 g
  • Takjes bladpeterselie
  • Geraspte Parmezaan
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Sjalotten 1
  • Teentjes knoflook 1
  • Oesterzwammen 75 g
  • Gemengde bospaddenstoelen 100 g
  • Sojasaus 2 el
  • Room 200 ml
  • Groentebouillonblokje 0.25
  • Tagliatelle 200 g
  • Takjes bladpeterselie
  • Geraspte Parmezaan
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper