Niet toegevoegd

Farfalle met kip en pompoensaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verhit de oven grill voor. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Haal de zaadjes uit de paprika’s en snij ze in stukken. Leg ze met het vel naar boven op de bak plaaten zet 8 à 10 min in de oven. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Pelen snipper de uien fruit hem in een scheutje olijfolie, samen met 8 ansjovisfilets tot die beginnen weg te smelten. Pel de knoflook en pers hem in de pan. Hak het pepertje fijn en voeg het ook toe. Laat nog 1 min bakken.
Haal de paprika’s uit de oven, laat ze afkoelen en haal er de velletjes af. Leg het vruchtvlees in de blender en schep er het mengsel met ansjovisfilets bij. Mix tot een saus en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Meng de pasta met de saus en warm kort op. Serveer met de peterselie en de rest van de ansjovis.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 97 kcal |
Vetten | 1,9 g |
koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 2,3 g |
vezels | 1,6 g |
Eiwitten | 4,4 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.