Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio) | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio)

Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Om de pesto te bereiden: combineer de erwten, het basilicum, de Parmezaanse kaas, amandelen, look en olie in een keukenmixer (of in een maatbeker met staafmixer). Mix en zet opzij.

  2. Leg de sneetjes spek op bakpapier en zet 10 minuten in de oven op grilstand. Kook de pasta in een pot gezouten kokend water. Giet af en meng met een deel van de pesto.

  3. Dien de pasta op met de rest van de pesto. Bestrooi met de stukjes spek, hele erwten en enkele blaadjes basilicum.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Olijfolie
  • Basilicum
  • Parmezaanse kaas
  • Bevroren erwten
  • Hele amandelen
  • Teentjes knoflook 0.50
  • Sneetjes spek
  • Verse tagliatelle
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Olijfolie
  • Basilicum
  • Parmezaanse kaas
  • Bevroren erwten
  • Hele amandelen
  • Teentjes knoflook 0.50
  • Sneetjes spek
  • Verse tagliatelle