Tagliatelle met romige tomatensaus en spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle met romige tomatensaus en spinazie

Tagliatelle met romige tomatensaus en spinazie

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit de knoflook en de ui. Giet er de tomaten bij en laat 25 min sudderen op een zacht vuur.

  2. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Meng de spinazie en room onder de tomatensaus. Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden.

  3. Giet de tagliatelle af en meng door de saus. Serveer eventueel met geraspte kaas en vers basilicum.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Tagliatelle 250 g
  • Blik gepelde tomaten 400 g
  • Verse spinazie 0.50 zakje
  • Room 100 ml
  • Knoflook 0.50
  • Ui 0.50
  • Provençaalse kruiden
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Geraspte kaas
  • Verse basilicum
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Tagliatelle 250 g
  • Blik gepelde tomaten 400 g
  • Verse spinazie 0.50 zakje
  • Room 100 ml
  • Knoflook 0.50
  • Ui 0.50
  • Provençaalse kruiden
  • Olijfolie 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Geraspte kaas
  • Verse basilicum