Tagliatelle met spinazie en artisjokken | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle met spinazie en artisjokken

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de artisjokken in tweeën en verwijder de buitenste bladeren tot aan het zachte hart. Was de artisjokken en sprenkel er het citroensap over. Kook ze 15 min in licht gezouten water.
  2. Verhit de ovengrill voor. Snij de halve artisjokken nog eens in tweeën, besprenkel ze met olijfolie, kruid met zout en peper en zet ze 15 min onder de grill, zo laag mogelijk in de oven. Was intussen de spinazie, pel de knoflook en snij in dunne plakjes. Verhit een scheutje olie in een braadpan en bak de spinazie met de knoflook en de chilivlokken. Kruid met zout en peper.
  3. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken en schep onder de spinazie in de pan. Verdeel de pasta en de artisjokken over de borden en strooi er Parmezaan over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Artisjokken 2
  • Sap van citroen 0.50
  • Olijfolie 25 ml
  • Jonge spinazieblaadjes 150 g
  • Teentje(s) knoflook 1
  • Chilivlokken 0.25 tl
  • Tagliatelle 250 g
  • Parmezaan
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Artisjokken 2
  • Sap van citroen 0.50
  • Olijfolie 25 ml
  • Jonge spinazieblaadjes 150 g
  • Teentje(s) knoflook 1
  • Chilivlokken 0.25 tl
  • Tagliatelle 250 g
  • Parmezaan
  • Zout, peper