Wok van Thaise garnalen, paksoi en noedels | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Wok van Thaise garnalen, paksoi en noedels

Wok van Thaise garnalen, paksoi en noedels

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Hou warm. Blancheer de paksoi 2 min in gezouten kokend water. Giet af en spoel onder koud water. 
  2. Laat de arachideolie op hoog vuur heet worden in een wok. Bak hierin al roerend de scampi’s, look en gember tot ze bijna gaar zijn. Voeg de sambal, ketjap, oestersaus en paksoi toe, meng alles goed door elkaar en overgiet met de bouillon. Laat nog 1 min doorkoken. 
  3. Verdeel het wokgerecht over de borden, strooi er de sjalot, schijfjes rode peper en korianderblaadjes over en dien op met de noedels. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Noedels
  • Paksoi, grof gesneden 0.50
  • Arachideolie
  • Scampi’s, gepeld (maar met staart) en schoongemaakt 150 g
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Geraspte gember 0.50 el
  • Sambal oelek 1 el
  • Ketjap manis 30 ml
  • Oestersaus 1 el
  • Kippenbouillon 30 ml
  • Gefrituurde sjalot
  • Rood pepertje, in schijfjes 0.50
  • Koriander
  • Zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Noedels
  • Paksoi, grof gesneden 0.50
  • Arachideolie
  • Scampi’s, gepeld (maar met staart) en schoongemaakt 150 g
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Geraspte gember 0.50 el
  • Sambal oelek 1 el
  • Ketjap manis 30 ml
  • Oestersaus 1 el
  • Kippenbouillon 30 ml
  • Gefrituurde sjalot
  • Rood pepertje, in schijfjes 0.50
  • Koriander
  • Zwarte peper