Tarte fine aux légumes de saison | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tarte fine aux légumes de saison

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak eerst het deeg: meng in een kom de bloem met de suiker en los de gist op in het water. Maak een kuiltje in het midden van de bloem en giet er het gistmengsel in. Meng tot een homogeen deeg, voeg het zout en 1 el olijfolie toe en kneed. Vorm een bal van het deeg en dek de kom af met een vochtige, schone handdoek of met plasticfolie. Laat 1 u rijzen. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Verdeel de deegbal in twee en rol ze allebei uit tot een rechthoek van 24 x 50 cm. Smeer de helft van de zure room over een plak deeg en bedek met de helft van de spruitjes en de pastinaak. Verwijder de centrale nerf uit de koolbladeren en besprenkel met een beetje olijfolie. Leg de helft van de koolbladeren op de taart, kruid met peper en bak 15 min in de oven. Maak en bak op dezelfde manier de tweede taart.
  3. Bestrooi met verse dragon en geraspte Parmezaan en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloem 125 g
  • Suiker 0.50 tl
  • Gist 4 g
  • Lauw water 75 ml
  • Olijfolie
  • Zure room 100 g
  • Spruitjes, in dunne plakjes 75 g
  • Pastinaak, in dunne plakken 0.50
  • Bladeren boerenkool 3-4
  • Dragon
  • Parmezaan
  • Zout en zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloem 125 g
  • Suiker 0.50 tl
  • Gist 4 g
  • Lauw water 75 ml
  • Olijfolie
  • Zure room 100 g
  • Spruitjes, in dunne plakjes 75 g
  • Pastinaak, in dunne plakken 0.50
  • Bladeren boerenkool 3-4
  • Dragon
  • Parmezaan
  • Zout en zwarte peper