Flammkuchen met ricotta, Italiaanse ham en kerstomaten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Flammkuchen met ricotta, Italiaanse ham en kerstomaten

Flammkuchen met ricotta, Italiaanse ham en kerstomaten

Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier open op de ovenplaten. Smeer ze in met de ricotta.

  2. Spoel de kerstomaten, snij ze doormidden en leg ze op de pizza’s. Schik daarop de Italiaanse ham. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Bak de flammkuchen 15 tot 20 min in de oven.

  3. Werk af met een scheutje olijfolie en eventueel wat gesnipperd basilicum of peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rollen rechthoekig pizzadeeg 1
  • Ricotta 125 g
  • Kerstomaten 100 g
  • Italiaanse ham Carrefour 50 g
  • Olijfolie 3 el
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Zout
  • Peper
  • Enkele steeltjes verse basilicum of peterselie
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rollen rechthoekig pizzadeeg 1
  • Ricotta 125 g
  • Kerstomaten 100 g
  • Italiaanse ham Carrefour 50 g
  • Olijfolie 3 el
  • Provençaalse kruiden 1 tl
  • Zout
  • Peper
  • Enkele steeltjes verse basilicum of peterselie