Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio)

Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de voetjes van de asperges en leg de asperges met de trosjes kerstomaten op een ovenplaat, giet er een straaltje olijfolie over en kruid met peper en zout. Grill 10 min. in de oven.

  2. Doe de eieren, room, melk, gezeefde bloem en 40 g parmezaan in een kom, meng alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Giet deze mix in een ovenschotel, voeg er de asperges en gekonfijte tomaten bij en strooi er parmezaan over. 

  3. Plaats 35 min. in de oven op 180 °C en serveer!

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Groene asperges 4
  • kerstomaten in tros 75 g
  • Eieren 3
  • Vloeibare verse room 15 cl.
  • Melk 15 cl.
  • Bloem 3 el
  • Parmezaanse kaas 20 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Groene asperges 4
  • kerstomaten in tros 75 g
  • Eieren 3
  • Vloeibare verse room 15 cl.
  • Melk 15 cl.
  • Bloem 3 el
  • Parmezaanse kaas 20 g
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper