Hartige taart in 4 delen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Hartige taart in 4 delen

Voorbereiding 25 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg het deeg open op twee bakplaten bekleed met bakpapier en prik het in met een vork. Kook de spruitjes en de blokjes pompoen apart, 5 min, in water. Giet ze af en zet ze opzij . Fruit de ui glazig in een beetje boter. Voeg de champignons en de tijmblaadjes toe en laat 5 min bakken. Voeg de spruitjes toe en kruid alles met zout en peper. Verdeel dit mengsel  ver ¼ van het deeg. Klop de kruidenkaas los met het ei en giet over de groenten.
  2. Smeer hummus uit over een ander vierde van het deeg en leg er reepjes gegrilde paprika op. Bestrooi met de oregano. Bak de spekblokjes  krokant en goudbruin in een pan zonder vetstof. Besmeer nog een kwart van het deeg met de tapenade en bedek met spinazie, de spekblokjes en rode ui.
  3. Verdeel over het laatste lege stuk deeg de cashewnoten, de blokjes pompoen en de verkruimelde feta. Besprenkel de hele taart met een  scheutje olijfolie, kruid met zout en peper en bak 30 min in de oven. Dien op met plukjes rucola en waterkers.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roll(en) kant-en-klaar bladerdeeg 1
  • Spruitjes, gehalveerd 50 g
  • Blokjes pompoen So Fresh 50 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Boter
  • Handvol champignons, in plakjes 0.50
  • Takje tijm, alleen de blaadjes 0.50
  • Kruidenkaas 1 el
  • Ei 1
  • Hummus 1 el
  • Gegrilde rode paprika (bokaal), in reepjes 50 g
  • Gedroogde oregano 0.25 tl
  • Gerookte spekblokjes 25 g
  • Tomatentapenade 1 el
  • Diepvriesspinazie, ontdooid en goed uitgeknepen 50 g
  • Kleine rode ui, in ringen 0.25
  • Cashewnoten, fijngehakt 1 el
  • Feta 25 g
  • Olijfolie
  • Waterkers
  • Rucola
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roll(en) kant-en-klaar bladerdeeg 1
  • Spruitjes, gehalveerd 50 g
  • Blokjes pompoen So Fresh 50 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Boter
  • Handvol champignons, in plakjes 0.50
  • Takje tijm, alleen de blaadjes 0.50
  • Kruidenkaas 1 el
  • Ei 1
  • Hummus 1 el
  • Gegrilde rode paprika (bokaal), in reepjes 50 g
  • Gedroogde oregano 0.25 tl
  • Gerookte spekblokjes 25 g
  • Tomatentapenade 1 el
  • Diepvriesspinazie, ontdooid en goed uitgeknepen 50 g
  • Kleine rode ui, in ringen 0.25
  • Cashewnoten, fijngehakt 1 el
  • Feta 25 g
  • Olijfolie
  • Waterkers
  • Rucola
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 826 kcal
  • 54,5 g vetten
  • 57 g koolhydraten waarvan
  • 6,7 g suikers
  • 9,8 g vezels
  • 21,5 g eiwitten