Minitaartjes met appel en bloedworst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Minitaartjes met appel en bloedworst

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij rondjes van 5 cm diameter uit het bladerdeeg. Leg ze op een bakplaat en prik ze in met een vork. Bak in een voorverwarmde oven van 200°C tot ze goudbruin zijn. Was de appels en snij ze in schijfjes met de schil. Smelt 15 g boter in de pan en kleur de appelpartjes enkele minuten. Breng op smaak met peper, zout en rozemarijn. Houd warm.
  2. Verwijder het vel van de pensen en snij ze in schijven van 3 cm dik. Braad ze in schuimige boter op een zacht vuur.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schik de bladerdeegcirkels belegd met de appelpartjes en worsten op een bord en werk af met wat rucola. Serveer de dressing apart.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonagoldappels 2
  • Boter 30 g
  • Bloedworst 1
  • Witte pens 1
  • Rucola 1

Voor de dressing

  • Luikse siroop 1 el
  • Water 2 el

Alsook:

  • Vellen bladerdeeg (12 x 12 cm) 4
  • Rozemarijn, fijngehakt 1 el

Voor de dressing

  • Olijfolie 2 el
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonagoldappels 2
  • Boter 30 g
  • Bloedworst 1
  • Witte pens 1
  • Rucola 1

Voor de dressing

  • Luikse siroop 1 el
  • Water 2 el

Alsook:

  • Vellen bladerdeeg (12 x 12 cm) 4
  • Rozemarijn, fijngehakt 1 el

Voor de dressing

  • Olijfolie 2 el
  • Peper, zout