Quiche kip, aardappelen en brie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quiche kip, aardappelen en brie

Voorbereiding 10 min.
Kook 80 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 80 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Kruid met zout en peper. Laat op een laag vuur 15 min sudderen en schep af en toe om. Voeg dan de balsamicoazijn en de suiker toe en laat nog 10 min sudderen.

  2. Kook de aardappelen in 20 min gaar. Laat ze uitlekken en snij ze dan in plakjes. Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het deeg open in een ronde taartvorm van 26 cm diameter. Verdeel de ui over de bodem en leg er dan de aardappelen, de kip, de brie en de tijm bij.

  3. Klop de eieren los met de room en giet dit mengsel over de taart.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 1 el
  • Rode uien, in dunne ringen 1
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Suiker 1 el
  • Bloemige aardappelen, in stukken 1
  • Rol(len) kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Gare kipfilet, in reepjes 200 g
  • Brie, in plakjes 100 g
  • Een paar takjes tijm, de blaadjes afgeritst
  • Eieren 2
  • Room 75 ml
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 1 el
  • Rode uien, in dunne ringen 1
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Suiker 1 el
  • Bloemige aardappelen, in stukken 1
  • Rol(len) kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Gare kipfilet, in reepjes 200 g
  • Brie, in plakjes 100 g
  • Een paar takjes tijm, de blaadjes afgeritst
  • Eieren 2
  • Room 75 ml
  • Zeezout
  • Zwarte peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 379 kcal
  • 24,2 g vetten
  • 18,3 g koolhydraten
  • 5,3 g suikers
  • 1,7 g vezels
  • 21,2 g eiwitten