Quiche worstjes op Italiaanse wijze, courgette en zoete aardappel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quiche worstjes op Italiaanse wijze, courgette en zoete aardappel

Quiche worstjes op Italiaanse wijze, courgette en zoete aardappel

Voorbereiding 10 min.
Kook 55 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 55 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak in een braadpan de courgettes even, samen met de knoflook, en kruid met zout en peper. Klop de eieren los met de room, voeg het basilicum en de Parmezaanse kaas toe en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

  2. Leg het deeg open in een quichevorm en verdeel er de courgette over. Bedek met de stukjes worst. Snij de zoete aardappel met de mandoline in dunne plakjes en leg ze op de quiche.

  3. Giet het eimengsel over de quiche en bak 25 min in de oven. Verlaag de oventemperatuur tot 180°C en bak nog 20 min. Laat even rusten en snij in porties.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgette, in kleine blokjes 100 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Eieren 1
  • Vloeibare room 50 ml
  • Verse basilicum, grof gehakt 1 el
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2.5 el
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Vlees uit ... dikke worst(en), in stukjes 1
  • Zoete aardappel(en) 0.50
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgette, in kleine blokjes 100 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Eieren 1
  • Vloeibare room 50 ml
  • Verse basilicum, grof gehakt 1 el
  • Geraspte Parmezaanse kaas 2.5 el
  • Rol kant-en-klaar bladerdeeg 0.50
  • Vlees uit ... dikke worst(en), in stukjes 1
  • Zoete aardappel(en) 0.50
  • Zout en peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 191 kcal
  • 10,8 g vetten
  • 10,7 g koolhydraten
  • 5 g  suikers
  • 2,2 g vezels
  • 11,6 g eiwitten