Spinaziewafels (bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spinaziewafels (bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de gesmolten boter, de yoghurt, de melk, peper en zout in een kom. Scheid de eiwitten van de eidooiers. Voeg de helft van de eierdooiers toe aan de kom. Meng. Voeg beetje bij beetje de bloem toe. Meng tot het mengsel glad is. Voeg de goed uitgelekte gehakte spinazie toe.
    Klop in een andere kom al het eiwit stijf. Voeg het eiwit voorzichtig toe aan de bereiding met spinazie.
  2. Verwarm het wafelijzer, giet voor iedere wafel 2 eetlepels van het beslag op het wafelijzer, laat 3 tot 4 minuten bakken.

  3. Bak in een beetje boter een spiegelei in een pan. Dien op met de goudbruin gebakken wafels.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ontdooide gehakte spinazie Carrefour Bio 150 g
  • Bloem Carrefour Bio 150 g
  • Gesmolten boter Carrefour Bio 50 g
  • Halfvolle melk Carrefour Bio 100 ml
  • Eieren Carrefour Bio 4
  • Yoghurt Carrefour Bio 1 st
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ontdooide gehakte spinazie Carrefour Bio 150 g
  • Bloem Carrefour Bio 150 g
  • Gesmolten boter Carrefour Bio 50 g
  • Halfvolle melk Carrefour Bio 100 ml
  • Eieren Carrefour Bio 4
  • Yoghurt Carrefour Bio 1 st
  • Zout en peper