Zomerquiche met courgette, zalm en rucola | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zomerquiche met courgette, zalm en rucola

Zomerquiche met courgette, zalm en rucola

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en vervolgens met het deeg. Prik de bodem in met een vork. Snij de courgettes en de zalm in lange repen en schik ze verticaal in cirkels op het deeg.

  2. Klop de eieren los met de room en de geraspte kaas en kruid met zout en peper. Giet voorzichtig over de courgettes en de zalm. Kruid met zout en peper.

  3. Bak de quiche 30 min in de oven. Laat wat afkoelen en serveer met een salade van rucola, besprenkeld met een scheutje olijfolie.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 145 g
Vetten 10 g
koolhydraten 6,2 g
waarvan suikers 1,2 g
vezels 0,9 g
Eiwitten 6,5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Portie bladerdeeg met boter 0.5
  • Courgettes 1.5
  • Gerookte zalm 70 g
  • Eieren 2
  • Room 100 ml
  • Geraspte kaas 50 g
  • Rucola 0.5 zakje
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Portie bladerdeeg met boter 0.5
  • Courgettes 1.5
  • Gerookte zalm 70 g
  • Eieren 2
  • Room 100 ml
  • Geraspte kaas 50 g
  • Rucola 0.5 zakje
  • Zout
  • Peper