Giet de rijst in een kookpan, voeg 500 ml water toe, breng aan de kook en laat 40 min koken. Maak de broccoli en de wortelen schoon en snij ze allebei in blokjes. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de knoflook, de ui en de currypasta. Voeg de broccoli en de wortelen toe en laat even meebakken.
Pers 2 limoenen uit. Blus de wok met de bouillon en de kokosmelk en voeg de suiker, de sojasaus en het limoensap toe. Laat sudderen en indikken. Snij de zalm in blokjes, leg ze in de curry en laat ze meesudderen.
Schep de curry in diepe borden. Voeg de zwarte rijst toe. Snipper de lente-uitjes en strooi ze over de curry. Serveer met koriander en partjes limoen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
117 kcal
Vetten
6.9 g
Fats acid satured
3.1 g
koolhydraten
7.6 g
waarvan suikers
2.2 g
vezels
1.9 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.44
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.