Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat hem afkoelen. Meng hem met het gehakt en kruid met peper, zout, kerriepoeder, paprikapoeder, lookpoeder en cayennepeper.
Snij de paprika’s in tweeën, verwijder de zaadjes en leg de paprika’s in een ingevette ovenschaal. Vul ze met het gehaktmengsel en verkruimel er de feta over. Besprenkel ze met de olijfolie.
Bak de paprika’s ongeveer 40 min in de oven. Bestrooi ze net voor het serveren met basilicum.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
136 kcal
Vetten
7.8 g
Fats acid satured
2.8 g
koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.6 g
vezels
0.9 g
Eiwitten
7 g
salt
0.59 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.