Paella Valenciana met garnalen en gremolata | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Paella Valenciana met garnalen en gremolata

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Giet de nog bevroren paella in een verhitte pan met antiaanbaklaag, samen met 1 el olijfolie. Dek af en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg halfweg de bereidingstijd de garnalen toe en laat 10 min extra sudderen.
  3. Meng voor de gremolata alle ingrediënten in een kommetje en dien dit mengsel op bij de goed hete paella. Serveer er partjes citroen bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gebakken Gourmet Paella Valenciana, diepvries, Carrefour 0.50
  • Garnaalstaarten, diepvries, Carrefour 250 g
  • Olijfolie

Voor de gremolata

  • Bladpeterselie, fijngehakt 1.5 el
  • Zeste van citroen 0.50
  • Teentje knoflook, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gebakken Gourmet Paella Valenciana, diepvries, Carrefour 0.50
  • Garnaalstaarten, diepvries, Carrefour 250 g
  • Olijfolie

Voor de gremolata

  • Bladpeterselie, fijngehakt 1.5 el
  • Zeste van citroen 0.50
  • Teentje knoflook, heel fijn gesnipperd 0.50