Quinoasalade & broccolicookies | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quinoasalade & broccolicookies

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de quinoasalade en zet fris.
  2. Voor de cookies: snij de broccoli fijn. Mix in de blender met de quinoa, de feta, de eieren, knoflook, komijn, koriander, zout en peper.
  3. Schik 4 hoopjes deeg in een ingevette pan en duw ze wat plat. Bak 3 tot 4 min en keer om. Bak zo alle deeg op. Laat afkoelen en bewaar fris. Vul de lunchbox en doe er de kiwi als dessert bij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gekookte quinoa 200 g
  • Ras el-hanout 2 tl
  • Lente-uien, gesnipperd 2
  • De pitten van 2 granaatappelen
  • Amandelschilfers, geroosterd 4 el
  • Enkele blaadjes munt, gesnipperd
  • Citroensap 2 el
  • Kiwi, geschild en in rondjes gesneden 0.50

Voor de broccolicookies

  • Broccoli 200 g
  • Gekookte quinoa 50
  • Feta 45 g
  • Eieren, losgeklopt 1
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Komijnpoeder 0.50 tl
  • Korianderpoeder 0.50 tl
  • Frituurolie
  • Zout & peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gekookte quinoa 200 g
  • Ras el-hanout 2 tl
  • Lente-uien, gesnipperd 2
  • De pitten van 2 granaatappelen
  • Amandelschilfers, geroosterd 4 el
  • Enkele blaadjes munt, gesnipperd
  • Citroensap 2 el
  • Kiwi, geschild en in rondjes gesneden 0.50

Voor de broccolicookies

  • Broccoli 200 g
  • Gekookte quinoa 50
  • Feta 45 g
  • Eieren, losgeklopt 1
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Komijnpoeder 0.50 tl
  • Korianderpoeder 0.50 tl
  • Frituurolie
  • Zout & peper

Nutritionele informatie

Par portion

  • 504 kcal
  • 27,7 g vetten
  • 38,2 g koolhydraten
  • 13,8 g suikers
  • 11,9 g vezels
  • 19,7 g eiwitten