Snij de kipfilets in blokjes, prik ze op spiesjes en kruid ze met de kippenkruiden, peper en zout. Rooster ze kort in een grillpan met een beetje olie en laat ze op een laag vuur verder gaar worden. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de radijzen en de komkommers en snij ze in schuine schijfjes.
Voor de pindasaus: pers de limoen uit. Mix de pinda’s in de keukenrobot tot een gladde pasta. Meng die in een kookpan met de currypasta, het limoensap en de kokosmelk en laat op een laag vuur sudderen tot een dikke saus.
Giet de rijst af en meng hem met de radijzen, komkommers, het komijnpoeder en de korianderzaadjes. Spoel de sla en scheur hem in stukken. Verdeel de sla en de rijstsalade over de borden. Leg er kippenspiesjes bij, decoreer met verse koriander en serveer met de pindasaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
114 kcal
Vetten
4.3 g
Fats acid satured
1.8 g
koolhydraten
9.2 g
waarvan suikers
1 g
vezels
1.3 g
Eiwitten
9 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.