Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in de wok en leg er de varkensreepjes in. Kruid met peper, zout en het lookpoeder. Voeg daarna de groenten toe, meng en laat bakken.
Giet de rijst af en doe hem bij de wok. Kruid met de kurkuma en het kerriepoeder en laat alles kort bakken.
Rooster het pitabrood in een grillpan en snij het in driehoeken. Hak de peterselie fijn. Schep het wokgerecht in diepe borden, bestrooi met de peterselie en serveer met de driehoeken pitabrood.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
157 kcal
Vetten
6.3 g
Fats acid satured
1.9 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
1.1 g
vezels
1.2 g
Eiwitten
8.1 g
salt
0.68 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.