Salade van broccoli met limoen, gegrilde amandelen en granaatappelpitten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Salade van broccoli met limoen, gegrilde amandelen en granaatappelpitten

Salade van broccoli met limoen, gegrilde amandelen en granaatappelpitten

Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de broccoli in roosjes en schil de steeltjes. Snij ze allebei in plakjes en stoom ze samen in 10 minuten beetgaar.

  2. Snij de amandelen in de lengte in tweeën en rooster ze goudbruin in een braadpan zonder vetstof. Haal de granaatappelpitten uit de vrucht. Schil de limoenen à vif. Snij ze in vieren en dan in dunne reepjes.

  3. Roer een vinaigrette. Meng voorzichtig de bladgroenten met de broccoli, de granaatappelpitten en de amandelen. Schep er voorzichtig de vinaigrette onder en dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Broccoli 0.5 kg
  • Limoenen 1.5 st
  • Jonge bladgroenten 2 handvol
  • Granaatappel 0.25 st
  • Gepelde amandelen 50 g

Voor de vinaigrette

  • Olijfolie 1.5 el
  • Xeresazijn 0.5 el
  • Takjes dragon, fijngehakt 1.5 st
  • Zout
  • Zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Broccoli 0.5 kg
  • Limoenen 1.5 st
  • Jonge bladgroenten 2 handvol
  • Granaatappel 0.25 st
  • Gepelde amandelen 50 g

Voor de vinaigrette

  • Olijfolie 1.5 el
  • Xeresazijn 0.5 el
  • Takjes dragon, fijngehakt 1.5 st
  • Zout
  • Zwarte peper