Aardbeiensalade met balsamico en aardbeienvinaigrette, amandelen en kip | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Aardbeiensalade met balsamico en aardbeienvinaigrette, amandelen en kip

Aardbeiensalade met balsamico en aardbeienvinaigrette, amandelen en kip

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix alle ingrediënten voor de vinaigrette in de keukenrobot en kruid met zout en peper.

  2. Hak de amandelen grof en rooster ze op een matig vuur in een braadpan zonder vetstof. Snij de kipfilet in blokjes en kruid ze met zout en peper. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan en bak de blokjes kip rondom goed bruin.

  3. Snij de sla in reepjes en de aardbeien in tweeën. Meng in een grote kom voorzichtig de rucola, de sla, de basilicumblaadjes, de kip en de aardbeien met de vinaigrette. Bestrooi met de amandelen en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 125 kcal
Vetten 8,4 g
koolhydraten 4,1 g
waarvan suikers 3,7 g
vezels 1,1 g
Eiwitten 7,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gepelde amandelen 0.50 handvol
  • Kipfilet 250 g
  • Sla 50 g
  • Aardbeien 200 g
  • Rucola 62.50 g
  • Basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de vinaigrette

  • Mosterd 0.50 tl
  • Honing 0.50 el
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Aardbeien 1.50
  • Olijfolie 3 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gepelde amandelen 0.50 handvol
  • Kipfilet 250 g
  • Sla 50 g
  • Aardbeien 200 g
  • Rucola 62.50 g
  • Basilicum 0.50 handvol
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de vinaigrette

  • Mosterd 0.50 tl
  • Honing 0.50 el
  • Balsamicoazijn 1 el
  • Aardbeien 1.50
  • Olijfolie 3 el
  • Zout
  • Peper