Gevulde slabladeren | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde slabladeren

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen. Besprenkel met de olijfolie en kruid met zout en peper. 
  2. Was en droog de slabladeren. Pel de rode ui en snij hem in dunne ringen. Meng de ringen met de rozijnen, de druiven en de blokjes kaas. Verdeel dit mengsel over de slabladeren en werk af met blaadjes veldsla. 
  3. Meng alle ingrediënten voor de yoghurtdressing. Dien de gevulde slabladeren op met de tarwekorrels en met de dressing in een kommetje erbij. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Tarwekorrels Ebly 100 g
  • Olijfolie 3 el
  • Grote, knapperige slabladeren 2
  • Rode ui 0.50
  • Rozijnen 20 g
  • Druiven, gehalveerd 8
  • Blauwschimmelkaas, in blokjes 100 g
  • Veldsla 40 g
  • Zout, peper

Voor de yoghurtdressing:

  • Volle yoghurt 2 el
  • Olijfolie extra vierge 1 el
  • Honing 0.50 el
  • Platte peterselie, alleen de blaadjes 0.50 el
  • Komijnzaadjes 0.50 tl
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Tarwekorrels Ebly 100 g
  • Olijfolie 3 el
  • Grote, knapperige slabladeren 2
  • Rode ui 0.50
  • Rozijnen 20 g
  • Druiven, gehalveerd 8
  • Blauwschimmelkaas, in blokjes 100 g
  • Veldsla 40 g
  • Zout, peper

Voor de yoghurtdressing:

  • Volle yoghurt 2 el
  • Olijfolie extra vierge 1 el
  • Honing 0.50 el
  • Platte peterselie, alleen de blaadjes 0.50 el
  • Komijnzaadjes 0.50 tl
  • Zout, peper