Groene eikenblaadjes met garnalen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Groene eikenblaadjes met garnalen

Groene eikenblaadjes met garnalen

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor de mayonaise: Meng de mosterd en het eigeel met de garde in een mengkom. Giet er geleidelijk de olie bij onder voortdurend kloppen. Giet het citroensap bij de mayonaise en kruid naar smaak met peper en zout.
  2. Kook de eieren 8 minuten in water. Koel af onder koud water en pel ze. Was de sla en zwier droog. Snij de lente-uien en 1/4 van de groene stengels fijn. Snij de tomaten, de eieren en de radijzen in kwartjes. Voeg de grijze garnalen toe.
  3. Meng voorzichtig alle ingrediënten van de salade met 1 el mayonaise in een slakom en dien onmiddellijk op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 1
  • Krop groene eikenbladsla 0.50
  • Gepelde grijze garnalen 125 g
  • Bundeltje lente-uien 0.50
  • Tomaten 1
  • Bosje radijzen 0.50

voor de mayonaise

  • Mosterd 1 tl
  • Eigeel 0.50
  • Olie 12.5 cl.
  • Het sap van een citroen 0.25
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Eieren 1
  • Krop groene eikenbladsla 0.50
  • Gepelde grijze garnalen 125 g
  • Bundeltje lente-uien 0.50
  • Tomaten 1
  • Bosje radijzen 0.50

voor de mayonaise

  • Mosterd 1 tl
  • Eigeel 0.50
  • Olie 12.5 cl.
  • Het sap van een citroen 0.25
  • Peper
  • Zout