Halloumisalade met zachtgekookt ei | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Halloumisalade met zachtgekookt ei

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa volgens de aanwij zingen op de verpakking, giet af en zet apart. Kook de eieren 4 min en spoel ze onder koud water.
  2. Verhit de kokosolie in een braadpan met antiaanbaklaag en fruit de knoflook met de amandelen. Voeg de gekookte quinoa, de kool en de spinazie toe en laat meebakken tot de groente slap wordt. Kruid met zout en peper. Verdeel dit mengsel over 4 kommen.
  3. Bak de plakken halloumi goudbruin. Pel de eieren. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in plakjes. Leg de eieren, de avocado en de halloumi in de kommen. Besprenkel met citroensap, kruid met zout en peper en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa 63 g
  • Eieren 2
  • El kokosolie 0.50 el
  • Teentjes knofl ook, fijngesnipperd 1
  • El amandelen, grof gehakt 2 el
  • Takken kale (boerenkool), stelen verwij derd 3
  • Spinazieblaadjes 50 g
  • Halloumi, in plakjes 1
  • Avocado's 1
  • Sap van citroen 0.50
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa 63 g
  • Eieren 2
  • El kokosolie 0.50 el
  • Teentjes knofl ook, fijngesnipperd 1
  • El amandelen, grof gehakt 2 el
  • Takken kale (boerenkool), stelen verwij derd 3
  • Spinazieblaadjes 50 g
  • Halloumi, in plakjes 1
  • Avocado's 1
  • Sap van citroen 0.50
  • Zout
  • Peper