Snij de paprika’s en de kolen in tweeën en gebruik de helft. Snij die in dunne reepjes. Meng al deze groenten in een grote schaal. Hak de lente-uitjes en de pinda’s fijn en bestrooi er de salade mee.
Maak de vinaigrette: mix de pinda’s in de keukenrobot tot een pasta. Voeg de yoghurt, de sojasaus en de suiker toe en meng. Snij de helft van het pepertje fijn, pers de limoen uit en doe ze allebei bij het mengsel. Mix tot een gladde vinaigrette.
Nappeer de salade met de vinaigrette en strooi er koriander over.
Ook heerlijk met brochettes van kip en ananas, of bij eend.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
44 kcal
Vetten
1,7 g
koolhydraten
4,0 g
waarvan suikers
3,7 g
vezels
2,2 g
Eiwitten
1,9 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.