Lichte salade met curry | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Lichte salade met curry

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kipfilets met peper, zout en 1 tl currypoeder. Bak de kipfilets kort aan in de pan met wat olijfolie en laat ze zo’n 25 min. verder garen in de oven.

  2. Neem intussen 4 saladekommen en schik er wat sla in. Snijd de komkommer in repen met behulp van een dunschiller en schik ze bij de salade. Snijd de kerstomaatjes in twee en snijd de mozzarella in blokjes. Was het witloof en snijd in vieren. Schik alles mooi op de salade.

  3. Meng de rest van het currypoeder met de yoghurt. Haal de kipfilets uit de oven en snijd ze in reepjes. Schik ze bij op de salade. Werk af met wat currysaus en verse basilicum.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kipfilets Carrefour Bio 1
  • Currypoeder Carrefour Bio 1.50 tl
  • Sla Carrefour Bio
  • Komkommer Carrefour Bio 0.50
  • Witloof Carrefour Bio 1
  • Kerstomaten Carrefour Bio 0.50 handvol
  • Mozarellabollen Carrefour Bio 1
  • Yoghurt natuur Carrefour Bio 1.50 el
  • Basilicum Carrefour Bio
  • Olijfolie Carrefour Bio 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kipfilets Carrefour Bio 1
  • Currypoeder Carrefour Bio 1.50 tl
  • Sla Carrefour Bio
  • Komkommer Carrefour Bio 0.50
  • Witloof Carrefour Bio 1
  • Kerstomaten Carrefour Bio 0.50 handvol
  • Mozarellabollen Carrefour Bio 1
  • Yoghurt natuur Carrefour Bio 1.50 el
  • Basilicum Carrefour Bio
  • Olijfolie Carrefour Bio 1 el
  • Zout
  • Peper