Salade van linzen met herfstgroenten en walnoten | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Salade van linzen met herfstgroenten en walnoten

Salade van linzen met herfstgroenten en walnoten

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en de wortelen en snij ze in schijven. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de pompoen en wortelen op. Besprenkel met 1 el olijfolie, kruid met zout en peper en sprenkel er de esdoornsiroop over. Rooster 20 min in de oven.

  2. Spoel de linzen en laat ze uitlekken. Warm ze in een kookpan op een laag vuur op en schep ze regelmatig om. Kruid met zout en peper en hou warm.

  3. Verhit 1 el olijfolie in een braadpan en bak de spinazie al roerend. Schik in een bowl de linzen, de pompoen, de wortelen en de spinazie naast elkaar. Werk af met blaadjes dragon, granaatappelpitten en walnoten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 98 kcal
Vetten 5,9 g
koolhydraten 6,4 g
waarvan suikers 3,9 g
vezels 3,4 g
Eiwitten 3,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Linzen 125 g
  • Pompoen 200 g
  • Wortelen 2
  • Olijfolie
  • Esdoornsiroop 1 el
  • Spinazie 100 g
  • Takjes dragon
  • Granaatappel 0.50
  • Walnoten 50 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Linzen 125 g
  • Pompoen 200 g
  • Wortelen 2
  • Olijfolie
  • Esdoornsiroop 1 el
  • Spinazie 100 g
  • Takjes dragon
  • Granaatappel 0.50
  • Walnoten 50 g
  • Zout
  • Peper