Niet toegevoegd

Lunchbox sandwichs met pindakaas en banaan
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en de wortelen en snij ze in schijven. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de pompoen en wortelen op. Besprenkel met 1 el olijfolie, kruid met zout en peper en sprenkel er de esdoornsiroop over. Rooster 20 min in de oven.
Spoel de linzen en laat ze uitlekken. Warm ze in een kookpan op een laag vuur op en schep ze regelmatig om. Kruid met zout en peper en hou warm.
Verhit 1 el olijfolie in een braadpan en bak de spinazie al roerend. Schik in een bowl de linzen, de pompoen, de wortelen en de spinazie naast elkaar. Werk af met blaadjes dragon, granaatappelpitten en walnoten.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 98 kcal |
Vetten | 5,9 g |
koolhydraten | 6,4 g |
waarvan suikers | 3,9 g |
vezels | 3,4 g |
Eiwitten | 3,1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.