Najaars maaltijdsalade met walnoten rozijnen appelen quinoa en spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Najaars maaltijdsalade met walnoten rozijnen appelen quinoa en spinazie

Najaars maaltijdsalade met walnoten rozijnen appelen quinoa en spinazie

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bereid de quinoa volgens de aanwij zingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Roer voor de vinaigrette alle ingrediënten door elkaar en laat er de rozijnen en de cranberry’s in weken. Snij de appelen met de mandoline in dunne plakken en rasp de rode kool.
  3. Meng alle ingrediënten en nappeer met de vinaigrette. Bestrooi met verbrokkelde geitenkaas en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa in 3 kleuren 50 g
  • Rozijnen 25 g
  • Gedroogde cranberry’s 25 g
  • Zoete appel(en) 1
  • Rode kool, geschaafd 200 g
  • Jonge spinazie 100 g
  • Walnoten, grof gehakt 100 g
  • Geitenkaas 60 g

Voor de vinaigrette

  • Olijfolie 50 ml
  • Vers geperst citroensap 25 ml
  • Honing 1 el
  • Mosterd 1 tl
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa in 3 kleuren 50 g
  • Rozijnen 25 g
  • Gedroogde cranberry’s 25 g
  • Zoete appel(en) 1
  • Rode kool, geschaafd 200 g
  • Jonge spinazie 100 g
  • Walnoten, grof gehakt 100 g
  • Geitenkaas 60 g

Voor de vinaigrette

  • Olijfolie 50 ml
  • Vers geperst citroensap 25 ml
  • Honing 1 el
  • Mosterd 1 tl
  • Zout

Nutritionele informatie

Per portie

  • 880 kcal
  • 66 g vetten
  • 48,7 g koolhydraten
  • 30,3 g suikers
  • 10,7 g vezels
  • 17,4 g eiwitten