Najaarssalade met vinaigrette op basis van rijstdrink en avocado | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Najaarssalade met vinaigrette op basis van rijstdrink en avocado

Najaarssalade met vinaigrette op basis van rijstdrink en avocado

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de champignons in schijfjes of stukjes en bak ze goed goudbruin in hete kokosolie. Blancheer de prinsessenboontjes 5 min in licht gezouten kokend water. Giet ze af, spoel ze onder koud water en snij ze in kleine stukjes.

  2. Snij de courgette in schuine rondjes en bak ze goudbruin in een hete grillpan. Kruid ze met zout en peper. Meng de spinazie met de courgettes, de champignons en de boontjes en voeg het basilicum toe.

  3. Pers de citroen uit. Pel en pers de knoflook. Schil de avocado en prak het vruchtvlees grof. Mix in de blender 1 el citroensap en alle andere ingrediënten voor de vinaigrette tot een emulsie en sprenkel over de salade. Bestrooi met de zonnebloempitten en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 99 kcal
Vetten 8,1 g
koolhydraten 2,6 g
waarvan suikers 1,5 g
vezels 2,4 g
Eiwitten 2,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Parijse champignons 100 g
  • Prinsessenboontjes 60 g
  • Courgette 0.50
  • Spinazie 50 g
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Zonnebloempitten 20 g
  • Kokosolie
  • Zout
  • Peper

Voor de vinaigrette

  • Citroen 0.25
  • Teentje knoflook 0.50
  • Avocado 0.50
  • Bladpeterselie 0.50 handvol
  • Scheutje rijstdrink 0.50
  • Scheutje olijfolie 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Parijse champignons 100 g
  • Prinsessenboontjes 60 g
  • Courgette 0.50
  • Spinazie 50 g
  • Vers basilicum 0.50 handvol
  • Zonnebloempitten 20 g
  • Kokosolie
  • Zout
  • Peper

Voor de vinaigrette

  • Citroen 0.25
  • Teentje knoflook 0.50
  • Avocado 0.50
  • Bladpeterselie 0.50 handvol
  • Scheutje rijstdrink 0.50
  • Scheutje olijfolie 0.50