Quinoa met veldsla, sinaasappel, feta, olijven, rode ui en oregano | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quinoa met veldsla, sinaasappel, feta, olijven, rode ui en oregano

Quinoa met veldsla, sinaasappel, feta, olijven, rode ui en oregano

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel 2 sinaasappelen en snij het vruchtvlees in dunne plakjes. Pers de derde sinaasappel en meng het sap met de hazelnootolie en de zwarte olijven. Kruid met zout en peper.
  2. Meng de plakken sinaasappel met de feta en voeg ze toe aan de quinoa. Doe er ook het olijvenmengsel bij. Snipper de sjalot en de bieslook.
  3. Voeg de veldsla toe aan het slaatje, strooi er sjalot, bieslook, munt en oregano bij en meng. Dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rode quinoa 60 g
  • Sinaasappelen 1.5
  • Hazelnootolie 1 el
  • Zwarte olijven
  • Feta, verkruimeld 75 g
  • Sjalot 0.50
  • Bieslook 2 el
  • Klein bakje veldsla 0.50
  • Verse munt 2 el
  • Verse oregano 2 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rode quinoa 60 g
  • Sinaasappelen 1.5
  • Hazelnootolie 1 el
  • Zwarte olijven
  • Feta, verkruimeld 75 g
  • Sjalot 0.50
  • Bieslook 2 el
  • Klein bakje veldsla 0.50
  • Verse munt 2 el
  • Verse oregano 2 el
  • Zout, peper