Quinoasalade met paprika’s | Carrefour

Quinoasalade met paprika’s

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de paprika’s en de komkommer in kleine blokjes. Snipper de lente-uitjes en snij de kerstomaten in kwartjes.

  2. Rasp de zeste van de limoen en pers de vrucht uit. Meng 3 el limoensap en de zeste met de olijfolie, de honing en de geperste knoflook tot een homogene vinaigrette. Kruid met peper en zout.

  3. Hak het basilicum fijn. Meng de groenten met de quinoa, het basilicum en de vinaigrette en serveer op kamertemperatuur.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 113 kcal
Vetten 6,7 g
koolhydraten 9,9 g
waarvan suikers 3,6 g
vezels 2,2 g
Eiwitten 2,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Quinoa 66.6666667 g
  • Rode paprika 0.33333333
  • Groene paprika 0.33333333
  • Gele paprika 0.33333333
  • Komkommer 0.16666667
  • Lente-uitjes 1.33333333
  • Kerstomaten 83.33333333 g
  • Basilicumblaadjes 3.33333333 g

Voor de vinaigrette

  • Bio-limoen 0.33333333
  • Olijfolie 33.33333333 ml
  • Honing 0.33333333 tl
  • Teentje knoflook 0.33333333
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen
  • Quinoa 66.6666667 g
  • Rode paprika 0.33333333
  • Groene paprika 0.33333333
  • Gele paprika 0.33333333
  • Komkommer 0.16666667
  • Lente-uitjes 1.33333333
  • Kerstomaten 83.33333333 g
  • Basilicumblaadjes 3.33333333 g

Voor de vinaigrette

  • Bio-limoen 0.33333333
  • Olijfolie 33.33333333 ml
  • Honing 0.33333333 tl
  • Teentje knoflook 0.33333333
  • Peper
  • Zout