Quinoasalade met komkommer, kleurige tomaten, feta en notencrumble | Carrefour

Je tijdstip

Quinoasalade met komkommer, kleurige tomaten, feta en notencrumble

Quinoasalade met komkommer, kleurige tomaten, feta en notencrumble

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa in de groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de komkommer in kleine blokjes en de kerstomaten in tweeën. Pel de rode ui en snij hem in halve maantjes.

  2. Meng de komkommer, de tomaten en de rode ui met de quinoa. Voeg de olie en de azijn toe en kruid met peper en zout. Hak de peterselie, de hazelnoten en de walnoten fijn en rooster in een braadpan.

  3. Verbrokkel de feta over de salade, werk af met de crumble en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 153 kcal
Vetten 11 g
koolhydraten 8,4 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 2,1 g
Eiwitten 4,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Quinoa 100 g
  • Groentebouillon 200 ml
  • Komkommer 0.50
  • Kleurige kerstomaten 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Feta 100 g
  • Hazelnoten 2 el
  • Walnoten 2 el
  • Takjes bladpeterselie
  • Olijfolie 4 el
  • Witte wijnazijn 4 el
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Quinoa 100 g
  • Groentebouillon 200 ml
  • Komkommer 0.50
  • Kleurige kerstomaten 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Feta 100 g
  • Hazelnoten 2 el
  • Walnoten 2 el
  • Takjes bladpeterselie
  • Olijfolie 4 el
  • Witte wijnazijn 4 el
  • Peper
  • Zout