Salade met rood fruit, feta, avocado en basilicumvinaigrette | Carrefour

Je tijdstip

Salade met rood fruit, feta, avocado en basilicumvinaigrette

Salade met rood fruit, feta, avocado en basilicumvinaigrette

Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rooster de zonnebloem- en pijnboompitten in een braadpan zonder vetstof. Snij de komkommer in rondjes en de avocado in sneetjes.

  2. Maak de vinaigrette: mix het basilicum met de olijfolie en het citroensap tot een glad sausje. Kruid met peper en zout.

  3. Meng in een grote schaal de slablaadjes met de rondjes komkommer, sneetjes avocado en alle rode vruchten. Voeg de vinaigrette toe en meng opnieuw. Bestrooi met de geroosterde pitten en werk af met verbrokkelde feta.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zonnebloempitten 1 el
  • Pijnboompitten 1 el
  • Komkommer 0.25
  • Avocado's 1
  • Basilicum 15 g
  • Olijfolie 50 ml
  • Citroensap 1 el
  • Jonge gemengde sla 110 g
  • Frambozen 125 g
  • Blauwe bessen 100 g
  • Rode bessen 75 g
  • Feta 100 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zonnebloempitten 1 el
  • Pijnboompitten 1 el
  • Komkommer 0.25
  • Avocado's 1
  • Basilicum 15 g
  • Olijfolie 50 ml
  • Citroensap 1 el
  • Jonge gemengde sla 110 g
  • Frambozen 125 g
  • Blauwe bessen 100 g
  • Rode bessen 75 g
  • Feta 100 g
  • Zout
  • Peper