Salade van gegrilde asperges met eieren en tijmvinaigrette | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Salade van gegrilde asperges met eieren en tijmvinaigrette

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette tot een smeuïg mengsel en kruid met peper.
  2. Schil de witte asperges, snij de onderkant van alle asperges weg en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en spoel ze meteen onder koud water. Besprenkel ze met olijfolie en gril ze goudbruin op de barbecue. Kruid ze met zout en peper. 
  3. Breng de veldsla op smaak met 1/3 van de vinaigrette en verdeel over 4 borden. Leg er de gehalveerde hardgekookte eieren en de asperges bij. Strooi er Parmezaanschilfers en pistaches over en dien op met de rest van de vinaigrette.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel groene asperges 0.50
  • Bussel witte asperges 0.50
  • Hardgekookte eieren 2
  • Veldsla 50 g
  • Parmezaanschilfers 25 g
  • Ongezouten pistaches, gehakt 20 g
  • Olijfolie
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Verse tijmblaadjes 1.5 el
  • Yoghurt 40 ml
  • Citroen (sap) 1 el
  • Mayonaise 0.50 el
  • Zonnebloemolie 1 el
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel groene asperges 0.50
  • Bussel witte asperges 0.50
  • Hardgekookte eieren 2
  • Veldsla 50 g
  • Parmezaanschilfers 25 g
  • Ongezouten pistaches, gehakt 20 g
  • Olijfolie
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Verse tijmblaadjes 1.5 el
  • Yoghurt 40 ml
  • Citroen (sap) 1 el
  • Mayonaise 0.50 el
  • Zonnebloemolie 1 el
  • Peper